Sport og Profil er flyttet til mere plads

af | 22 april 2021 | Samarbejdspartner

Allerede for to år siden begyndte Michael Johansen at se sig om efter større og bedre faciliteter, men det skulle også helst være i nærområdet tæt på Odense og tæt på motorvejen med perfekte transportmuligheder.

Pludselig opstod muligheden sidste efterår, da et VVS-firma bare 5 husnumre længere nede ad Holkebjergvej i nr. 85 med dobbelt areal opsagde lejemålet. Coronakrisen fra sidste år havde også været hård for Sport og Profil at navigere igennem, hvilket har været fælles for alle virksomheder, der beskæftiger sig med folks fritid. Statens hjælpepakker havde givet en midlertidig hjælp, men alle vidste jo også, at den hjælp kun kunne være på kort sigt. Heldigvis hjalp Sport og Profils mange trofaste kunder og nye, der kom til, med en rigtig god afslutning på året til normalt niveau i oktober, november og december, fortæller Michael.

Michael troede på fremtiden og flyttede til nr. 85. I dagtimerne passede han forretningen, så kunderne kunne blive betjent som normalt, mens han og håndværkerne var i gang med at indrette lokalerne, og han måtte bruge aftener og weekender på at flytte varerne, hvor også personalet bidrog med en rigtig god indsats og hjælp til den endelige flytning, så alt lykkedes til tiden.

Et besøg i butikken nu giver en super flot oplevelse. Showroom og udstillingen af varerne med større plads virker meget mere indbydende for gæsterne/køberne. Der er langt mere plads til medarbejderne, og det store lagerrum vil give en bedre oversigt og dermed hurtigere betjening.

Samfundet er jo ikke kommet i omdrejninger endnu, og ud over Coronakrisen lukkede et skib for passagen gennem Suez-kanalen, hvilket forsinkede de asiatiske tøjvarers ankomst til Rotterdam, hvor der igen skete forsinkelser på leverancerne videre rundt i Europa, fortæller Michael.

Michael Johansen, Sport & Profil
Michael Johansen, Sport & Profil

Lige nu ligger omsætningen på det lige acceptable, men Michael ser lyst på foråret og sommeren, for der ligger helt sikkert i befolkningen et uforløst behov. Ja, han forventer at kunne ansætte til efteråret igen, hvor man især vil have fokus på at styrke Back office og skal bruge en ny backoffice junior sælger, så hvis der går én rundt i klubberne, som brænder for sporten og har sælger-gen og er god til at holde mange bolde i gang på én gang, er man velkommen til at kontakte Michael.

Sport og Profil har indgået et samarbejde med DAI og Select om levering af varer. Og ellers kan man bare kontakte Sport og Profil eller komme i butikken med en idé med alt fra gaver – om det skal være hårde eller bløde gaver eller noget, der kan spises eller drikkes – til tryksager og printopgaver eller til tøj.

”Fælles tøj skaber fælles følelser”. Så der er tilbud til erhvervsvirksomheder, foreninger, forbund, erhvervsskoler, efterskoler og idrætsklubber, hvor branding er med til at profilere dem. Endelig er der masser af muligheder for privat tøj som jakker, skjorter og sko. Klik bare ind på www.sportogprofil.dk.

 

Verona CupBusture og sportsrejser i Danmark & resten af EuropaSportConcept InternationalBoldtour og Eventteamsports.comdbuLæs mere om Formthotics påSPORTIGAN I HURUP OG THISTEDWinther Sport og Fritid.Skaerbaekcentret