Fussballtraining

af | 1 december 2020 | DTU info

Kunne du tænke dig et øvelsesblad, er det tyske “Fussballtraining” en mulighed. Selvom det er på tysk vænner man sig hurtigt til at forstå diagrammerne samt den tilhørende tekst.

Du får tilsendt 12 blade pr. år med et omfang af helt op til 60 sider pr gang incl. indstiksøvelserne. Øvelserne er delt i prof. øvelser, amatører, ungdoms- fodbold, begynderfodbold m.m. og også delt i temaer som fx taktik, kondition, hurtighed, omstilling, teknik, angreb over fløjene, forsvarsspil, målmandstræning m.m.

Dit medlemsskab af Dansk Træner Union giver dig udover alle de artikler og øvelser vi ligger her på siden også det norske trænerblad.

De norske øvelser tager ofte udgangspunkt i den elitære træning, mens vi DTU forsøger at dække et bredt spektrum, som svarer til vores medlemsskare.

“Fussballtraining” besøger jævnligt også kendte klubber uden for Tyskland som Barcelona, Milan, Real Madrid. Til alle besøg følger der øvelser med.

Fussballtraining 400,- i 2021

DTU har lavet en aftale med “Fussballtraining”, så vi ved en samlet bestilling kan få det bragt til døren for 400 kr. i 2021, af praktiske grunde følger et abonnement kalenderåret.
Se evt. eksemplaret ved at trykke på billedet herover.

Vil du have bladet skal du bare sende en mail til Jørgen Hansen eller ringe på tlf. 65 94 24 91 med navn og adresse senest d. 30. december, så vil du få det første blad i løbet af januar.

SportConcept InternationaldbuBusture og sportsrejser i Danmark & resten af EuropaVerona CupSPORTIGAN I HURUP OG THISTEDSkaerbaekcentretBoldtour og Eventteamsports.comWinther Sport og Fritid.Læs mere om Formthotics på