Verona Cup 2023

af | 8 august 2023 | Samarbejdspartner

Vil I med til Verona Cup i uge 42, så er det ved at være tiden. Deadline for tilmelding er 25. august. Her i begyndelsen af august var der allerede 4.000 tilmeldte, hvilket er 25 % flere end sidste år. De 185 hold fra 90 klubber kommer fra 9 lande: Nordirland, Grønland, Finland, Sverige, Tyskland, Italien, Rumænien, Slovenien og Danmark.

Det er det største antal deltagere nogensinde i Verona Cups 13- årige historie ved Gardasøen, men servicen bliver af samme høje kvalitet. Der er bustransport til banerne, som kun ligger op til 30 minutters transport væk fra Bella Italia. Der bliver fløjet danske dommere ned til kampene, hvilket giver en enorm tryghed for spillerne, når der spilles efter den danske fodboldkultur. I finalekampene er der også linjedommere. Desuden er der danske officials ved alle spillesteder, så man kan få den nødvendige hjælp.

Mandag og tirsdag er der puljekampe, mens der om onsdagen er evt. manglende puljekampe samt finalekampe.

Når der ikke spilles fodboldkampe, er der mulighed for mange andre aktiviteter i Bella Italia. Der er e-sport Cup, badelandet skal nok også besøges, der er en masse underholdning på scenen, har man god tid, kan man få bussen til at køre en tur til Verona og så kommer der nok også en kendt person på scenen. Om det bliver en, der kan jonglere med en bold, eller en, der kan underholde med sin guitar, forbliver nok en overraskelse.

Med så mange deltagende hold er der en stor mulighed for at man kan komme til at spille fodbold mod et hold fra et andet land. Eller bare det at spille mod en klub, man aldrig har mødt før, er en oplevelse i sig selv.

Pokaler til Verona Cup
Pokaler til Verona Cup
Verona CupLæs mere om Formthotics påSkaerbaekcentretteamsports.comBoldtour og EventBusture og sportsrejser i Danmark & resten af EuropaSPORTIGAN I HURUP OG THISTEDSportConcept InternationalWinther Sport og Fritid.dbu