Samarbejde mellem SCI SportConcept og Dansk Træner Union

af | 4 juni 2019 | Samarbejdspartner

Efter en pause på to år har SportConcept ved Henrik Wieland og DTU genoptaget et samarbejde, som tidligere strakte sig over tre årtier.

Vores samarbejde drejer sig først og fremmest om Verona Cup, som finder sted hvert år i skolernes efterårsferie. Her vil undertegnede også i fremtiden deltage som en af de mange officials, så stævnet fortsat trods stadig flere deltagere vil blive en dejlig oplevelse for børn, trænere, ledere samt forældre. Jo flere hold, jo større er chancen for jævnbyrdige kampe.

En uges ekstra sommervejr i oktober sammen med kammeraterne ved Gardasøen glemmer man ikke sådan lige.

At være sammen med trænere og ledere inden for fodbold er at være sammen med gode mennesker, og er man samlet næsten en hel uge, vil man få tid til mere snak og udveksling af ideer, end når man normalt mødes til turneringskamp.

Vi vil her på hjemmesiden fortælle om oplevelser fra Verona Cup, så måske er det lige dig eller en spiller fra dit hold, som kommer på vores hjemmeside.

Vores erfaringer fra de tidligere år med SportConcept har været meget positive, så derfor kan vi kun anbefale, at man vælger SportConcepts cup i Verona i uge 42.

Klik på SCI-logoet øverst til højre på denne hjemmeside, så kan du selv orientere dig.

Boldtour og Eventteamsports.comdbuBusture og sportsrejser i Danmark & resten af EuropaWinther Sport og Fritid.Læs mere om Formthotics påSportConcept InternationalVerona CupSkaerbaekcentretSPORTIGAN I HURUP OG THISTED