Med Midtbus Jylland til Bundesligafodbold

af | 31 oktober 2023 | Artikler

Hvad med at sidde på et stadion sammen med 80.000 tilskuere til en kamp i en af verdens bedste ligaer? Hvis man som træner godt kunne tænke sig at få denne oplevelse sammen med sine spillere, skal man bare kontakte Midtbus Jylland. Man bliver hentet fredag aften ved klubben, natten tilbringes i en bus, der er indrettet til, at man skal kunne slappe af eller sove, så man om lørdagen er klar til en dags ophold i en storbys centrum, inden aftenens kamp. Efter kampen går man eller køres man til et hotel alt afhængig af afstanden, får en god nats søvn, inden hjemturen starter, så man er hjemme søndag aften og en stor oplevelse rigere klar til at gå på arbejde mandag morgen.

Som herhjemme bestemmes kampenes tidspunkter lørdag og søndag i Tyskland også af tv-programmerne, så hvis man lang tid i forvejen ønsker at se fx Dortmund spille hjemme en bestemt weekend, skal man lige vente med hjemturen til om mandagen, men det giver jo mere tid til andre besøg i byen. Måske et besøg på Dortmunds træningsanlæg, hvor man kunne være heldig at træffe Mike Tullberg, som træner de ældste ungdomsspillere.

Mange muligheder inden for kort bustransport

En overværelse af en kamp samt hele livet omkring stadion i Dortmund er nok den ultimative fodboldoplevelse i Tyskland, men ønsker man lidt kortere rejsetid, er der jo også Werder Bremen eller endnu tættere på Holstein Kiel og Hamburg SV. Det er godt nok 2. Bundesliga, men turen, besøg i centrum, livet før kampen omkring stadion og spillet på banen kan rigeligt konkurrere med en dansk superligakamp. Efter flere års ligeved og næsten må HSV da til sommer rykke op, så de kan vise storholdene som Dortmund og Bayern München frem for os danskere. En mulighed er også Berlin, hvor der kan tilbydes både Union Berlin og Hertha Berlin fra hver sin Bundesliga.

MIdtbus har en ’flåde’ på omkring 95 busser.
MIdtbus har en ’flåde’ på omkring 95 busser.

Tvivler man på, at man i klubben har nok spillere til busturen, kunne det jo være at naboklubben sad med samme overvejelser. Eller måske kunne man blive enig med et af modstanderholdene i turneringen om at flytte turneringskampen til en anden dato og i stedet tage på tur sammen. Midtbus sørger jo for transport, billetter og hotel, så det er bare om at sætte sig ind i bussen og nyde turen.

Polen har et godt tilbud til træningslejr

Er man i klubben på udsigt efter en træningslejr til sit hold, har man næsten altid kigget mod Sydeuropa og Tyrkiet, hvor vejret ikke altid har været som billederne viser, banerne ikke altid har haft en kvalitet, som har svaret til de voksende krav i elitefodbold og de lovede modstandere har været af utilfredsstillende kvalitet. Midtbus har sammen med Viborgs akademispillere haft gode erfaringer med at holde træningslejr hos Lech Poznan, som er en storklub i Polen og, som har stor erfaring med møder med europæiske hold og derved har kendskab til krav og niveau i Nordeuropa. En stor oppustelig bane giver optimale muligheder for effektiv udnyttelse af træningstiden året rundt, og med en beliggenhed i det vestlige Polen kun ca. 200 km. øst for Berlin er transport med bus optimal.

Lyder ovenstående som en spændende mulighed eller har man andre ideer, kan man altid kontakte Midtbus helt uforpligtende og høre om mulighederne.

Winther Sport og Fritid.Boldtour og EventLæs mere om Formthotics pådbuSportConcept InternationalSPORTIGAN I HURUP OG THISTEDBusture og sportsrejser i Danmark & resten af EuropaSkaerbaekcentretVerona Cupteamsports.com