Manager-Shoppen har alt det, der skal bruges til træning og kamp

af | 21 april 2022 | Samarbejdspartner

Alle kender situationen fra en håndboldkamp, hvor en træner har bedt om time out. Kameraet har fokus på trænerens tavle med en håndboldbane, hvor krydser og boller markerer egne spillere og modstanderne. Der snakkes hurtigt, men med tavlen har spillerne forstået det.

Når der skal skiftes en ny spiller ind i Superligaen, ser vi tit, at assistenttræneren lige giver de sidste dessiner til den nye spiller ved hjælp af en taktiktavle. Spilleren nikker ”ja”, for alt er forstået.

Skal træneren bruge taktiktavlen i sin forklaring kan en A-4 størrelse i nogle tilfælde være for u-handy, så Manager-Shoppen har dem både i størrelse A-4, A-5 og A-6. Den sidste er i lommestørrelse.

I omklædningsrummet inden kampen, hvor mange spillere er samlet, skal der større taktiktavler til og ofte er det – især på udebane – lidt svært at finde et egnet sted til placering, men så gør man bare som Christian Lønstrup i Hillerød og bestiller nogle ruller med flip over af papir med medfølgende tusher i forskellige farver. Et simpelt og velkendt hjælpemiddel i en computertid, men Hillerød ligger nummer 2 i 2. division!!

I TTH gik det skidt for et hold i turneringen, og ovenikøbet var deres time-out kort forsvundet (måske stjålet?), så Anders Lindberg måtte levere et sæt nye time-out kort. Herefter begyndte holdet at vinde!!!

Også dommerne er kunder hos Manager-Shoppen, for her skal ur og fløjte være tip-top, da fokus i kampen ofte er hos dem.

Manager-Shoppen leverer varer til alle lige fra FCK og Brøndby til serie 4, fortæller Anders Lindberg, og alle skal have en vare, der lever op til deres ambitioner. Blandt andet derfor har han forbindelse til 2 tyske firmaer, 1 svensk firma, som leverer urene, 1 engelsk firma og et belgisk firma.

Det sidstnævnte firma, som Anders Lindberg kun har haft forbindelse med et par år har specialiseret sig i all round sport med legeting for børn i klubber og skoler. Det kan i forbindelse med DBU’s satsning på børnefodbold være interessant for klubberne at kigge her, da der er mange redskaber, som kan bruges i introduktionen af fodbold og leg med børnene ind i fodboldverdenen. En bold kan være meget sjovere end bare en fodbold eller håndbold.

Klubben skal jo også sørge for, at der er drikkedunke, flag til egne linjedommerne, anførerarmbind, kegler, toppe osv. og ret så vigtigt en kridtmaskine. Det findes i Manager-Shoppen.

teamsports.comVerona CupLæs mere om Formthotics påSPORTIGAN I HURUP OG THISTEDdbuBusture og sportsrejser i Danmark & resten af EuropaSkaerbaekcentretWinther Sport og Fritid.SportConcept InternationalBoldtour og Event