Åge Hareide årets Træner 2019

af | 27 februar 2020 | Årets træner

Åge Hareide var bestyrelsens favorit til at vinde prisen som Årets Træner 2019. Heldigvis havde liga-, divisions- og landstrænerne samme opfattelse. For et år siden blev han Årets Træner 2018 for sin indsats med holdet ved VM i Rusland, mens han i 2019 kvalificerede holdet til EM. Det sidste kan jo være lige så flot som det første.

Om nogle få måneder kan vi i Danmark få lov til at bakke holdet op og hylde Åge Hareide for hans indsats for dansk fodbold. Med lidt held kan det blive en kæmpe afslutning for Åge. Holdet taber øjensynligt aldrig i normal spilletid, så det bliver spændende. Spillerne kan ikke andet end yde deres bedste for Åge for hans tillid til dem.

For Åge som landstræner ligger den største spænding i august og januar, hvor spillerne i massevis skifter klub. Vælger spillerne nu den klub, der giver de bedste muligheder for udvikling. Det må ikke være en for god klub, hvor de bliver placeret på bænken, og ej heller en for svag klub, hvor der mangler udfordringer.

Åge Hareide Årets Træner 2019
Åge Hareide Årets Træner 2019

Nogle gange kan spillerne desværre have større ønsker om fede lønninger end om kampe på højeste niveau. Det er ganske givet med spænding, at Åge Hareide holder øje med sine spilleres præstationer de kommende måneder. Christian Eriksen har skiftet en plads på bænken i en topklub ud med spilletid i en topklub. Det er glædeligt. Martin Braithwaite har skiftet en sikker plads på banen ud med en plads i en topklub, men en plads på bænken eller på banen? Schmeichel spiller bare på højt niveau og er drøn sikker førstevalg i målet. Han må ikke blive skadet!!!

Der kommer et par landskampe i marts mod Færøerne og England – to vidt forskellige modstandere, men spændende at se, hvad Åge Hareide vil afprøve mod disse to hold. Spillerne må være topmotiverede for at spille sig i truppen til EM.

SportConcept InternationalWinther Sport og Fritid.Læs mere om Formthotics påBoldtour og EventdbuVerona CupBusture og sportsrejser i Danmark & resten af EuropaSkaerbaekcentretSPORTIGAN I HURUP OG THISTEDteamsports.com