• Danish sports travel
 • Mycoachfootball
 • Annoncér i vores e-blad
 • Dansk træner Union

Se alle job opslag
Fodboldmagasinet Træning 2015

Fodboldmagasinet Træning 6. 2015

6 2015Læs Fodboldmagasinet træning her...

“Fodboldmagasinet Træning” er udkommet

 

Årets sidste nummer af ”Træning” er nu klar og der er, som altid, spændende læsning for den kræsne træner. Nyt fra både Vejen - og Vildbjerg-træffene, en bunke af øvelser lige til at tage med på træningsbanen, mød månedens trænerprofil fra Thisted FC! Du kan roligt læse ”Træning” uden sikkerhedsbriller – Godt Nytår til både trofaste læsere, loyale samarbejdspartnere og gode sponsorer!

Fodboldmagasinet Træning 5. 2015

5 2015Læs bladet her...

“Fodboldmagasinet Træning” er udkommet

 

Glæd dig til det nye nummer af "Træning", der er spækket med øvelser direkte til brug på træningsbanen og et væld af gode artikler! Vi har bl.a. besøgt Jonas Dal i Hobro IK, lige inden han røg til Esbjerg IF, præsentation af instruktørerne ved Vildbjerg-seminariet, en ung kørestols-bruger er blevet "Månedens ildsjæl" i Agerbæk - og der er også ord og billeder fra Verona Cup 2015. Læs det før din træner-kollega! :-) Udgives her på siden d.01.11, 2015

Fodboldmagasinet Træning 4. 2015

4 2015Læs bladet her...

“Fodboldmagasinet Træning” er udkommet

 

"Træning" er nu klar til læsning og i dette nummer går vi tæt på den gamle kæmpe Henning Danholdt- Der er reportage fra Real Madrid Soccerschool i Horsens - Trænerprofilen er Brian Olsen, Boldklubben Marienlyst og så besøger vi en rigtig ildsjæl i Spangsbjerg I.F - De populære øvelser er selvfølgelig også på plads og dem og meget, meget mere kan du glæde dig til i dette første nummer i efteråret

Fodboldmagasinet Træning 3. 2015

3 2015Læs bladet her...

“Fodboldmagasinet Træning” er udkommet

 

Det nye nummer af "Træning" må du ikke gå glip af. Læs blandt meget andet om Træneren, der aldrig har søgt et trænerjob - om Store Trænerdag i Brøndby, hvor belgisk fodboldfilosofi var inspirationen - Vi har også været et smut på Fanø for at besøge en af landets ældste fodboldklubber og Jørgen Hansen har også en berettiget skarp kommentar til Matchfixing-problematikken - og endelig er en af vore store samarbejdspartnere SportConcept International "med på en telefon" og klar med både Real Madrid Ciinic for både trænere og spillere og den populære Verona Cup i efterårsferien. Vi har krydret det hele med gode fodboldøvelser og flotte tilbud fra vore mange samarbejdspartnere.

Fodboldmagasinet Træning 2. 2015

 2 2015Læs bladet her...

“Fodboldmagasinet Træning” er udkommet

 

SÅ er det nye nummer af Træning klar og vi beriger i denne måned dit trænerliv med artikler om både cheftræner Kent Nielsens store aften i Aalborg, om Stina Jensen, der yder en stor indsats i Fremad Valbys pige-afdeling og om 12-årige Joakim der nu sværger til sund mad og fodbold - efter års kamp med vægten og de deraf følgende drillerier.  Det og meget, meget mere i dette Påske-nummer af Træning!

Fodboldmagasinet Træning 1. 2015

1 2015Læs bladet her...

“Fodboldmagasinet Træning” er udkommet

 

Første nummer af "Træning", i 2015, er nu tilgængeligt - og der er masser af spændende læsestof at kaste sig over. Mød bl.a. de tre kandidater til "ÅRETS TRÆNER" og læs om ildsjælen fra Viborg Søndermarken; træner Kim Christensen. Og hvad blev der egentligt af Thomas Bengtsson, tidl. B1913 og B1909 ? Bladet er også, og som vanligt, krydret med de populære øvelser og gode sponsor-tilbud, der kun kan glæde enhver træner!

 

Mycoach

Samarbejdspartnere • tranarforeningen Sverige
 • iKnattspyrnuþjálfarafélags Íslands
 • trenerforeningen Norge
 • DBU
 • Jalkapallovalmentajat
 • Venjarafelag Føroya
 • Aefca

Bog Tip!

 • Vind eller forsvind - Bogpriser
 • Protalent.dk
 • Link til biblioteket - Den spanske måde
 • Idrætsledelse - Bogpriser
 • bedrefodbold.com - Bedre Fodbold
 • Messi mod ronaldo af Michael Jepsen
 • Felthetterne - bogpriser

Sidste nye blad

“Fodboldmagasinet Træning” er udkommet

 

I dette nummer af ”Træning”, kan du bl.a. læse om en stærk, kvindelig ildsjæl i FCK. Per Rud startede sit trænerliv som børnetræner og Jørgen Hansen har besøgt ham til en snak. Vi anmelder to fodboldbøger, har træningsøvelser klar til brug på træningsbanen og et interview med OB´s kommende Assistenttræner Henrik Hansen. Masser af spændende tilbud fra vore samarbejdspartnere og kurser, der ruster dig til trænerlivet, finder du også i dette sidste nummer før sommerferien.


 

 

forside 3 2018